Tietoja

Terveyttä ja iloa lääkkeettömistä hoidoista

Olen pitkään toiminut  fysioterapeuttina kuntoutuksen parissa. Nyt alan kulkea uutta polkua eteenpäin ja perustin firman, toiminimen. Alkuun otan asiakkaita vastaa Lohjalla, Mehiläisessä.


Olet oikeassa paikassa, jos sinua kiinnostaa kivun itsehoitokeinot.

Minua kiinnostaa ihmisen muuttumattomuus, kun luen 700-luvulta olevia japanilaisia Tankarunoja.  Yhteiskunnan nopean muutoksen matkassa tämä huomio rauhoittaa. Koetan itsekin kirjoittaa näitä runoja terapeuttisena keinona elämäni tuntoja miettiessäni. Runoja kuvittaessani omilla luontokuvillani tai voimakkaastikin muokatuilla kuvilla ymmärrän jotenkin paremmin taiteen ja elämän tunnelmien yhteyden.

                                                                                                                                                              
Uusi kipututkimus, aivokuvantaminen ja asiakkaan aktiivinen kuunteleminen ovat tuoneet fysioterapiaan ja lääketieteeseen ällistyttäviä löytöjä.                                                                          

                                                                                                   
Merellä olen ollut aina, omalla veneellä ja vapaaehtoisena meripelastajana. Veden liike, sen muodon ja värin  muuttuminen tuhanneosa sekunnissa on kiehtova kuvauskohde. Ajatusten suuntaaminen siihen, mistä pitää, muuttaa kemiaa kipujärjestelmässä  ja helpottaa raskaita ajatuksia.

Joskus pitää liikkuminen aloittaa mielikuvissa.